شیرخشک بدون چربی:

شرح محصول:

شیرخشک محصولی است که در صنعت لبنیات به عنوان جایگزین قسمتی از شیر تازه مصرف می شود. این محصول طی فرایند خشک کردن با حذف بخش عمده رطوبت از شیرتازه گاو بدست می آید . شیر خشک بدون چربی زاگشیر، پودری است که از خشک کردن شیر پاستوریزه شده بدون چربی به روش اسپری درایر تهیه می شود.

 

ویژگی های محصول:

شیرخشک بدون چربی زاگشیر محصولی با کیفیت است که مشخصات پودر  از نقطه نظر ویژگی های کیفی، تغذیه ای و میکروبیولوژی  مطابق با استانداردای ملی ایران می باشد .

• پروتئین حداقل 32 درصد

• حلالیت بالا

• طعم مطلوب بدون هیچگونه افزودنی

 

موارد مصرف:

برای مصارف انسانی و صنایع غذایی شامل صنایع لبنی، شکلات، کیک و کلوچه، پروتئینی ، فرآورده های قنادی و انواع نوشیدنی‌های پودری و …

بسته بندی:

• بسته بندی با کاغذ چندلایه(کامپوزیت) با لایه داخلی ، آستر پلی اتیلن و غیرقابل نفوذ در مقابل چربی و رطوبت با اوزان 25-20 کیلوگرمی

 

شرایط و مدت نگهداری:

•  نگهداری در جای خشک و خنک (کمتر از 25 درجه سانتی گراد)

•  مدت نگهداری از زمان تولید 24 ماه