شیر خشک بدون چربی زاگشیر، پودری است که از خشک کردن شیر پاستوریزه شده بدون چربی به روش اسپری درایر تهیه می شود. مواد اولیه و مصرفی به کار رفته در تولید این محصول در تمامی مراحل توسط آزمایشگاه پیشرفته آزمایش و با استانداردها تطبیق داده می شوند.
پروتئین حداقل 32 درصد
حلالیت بالا
طعم مطلوب بدون هیچگونه افزودنی
برای مصارف انسانی و صنایع غذایی شامل صنایع لبنی، شکلات، کیک و کلوچه، پروتئینی ، فرآورده های قنادی و انواع نوشیدنیهای پودری و …
بسته بندی با کاغذ چندلایه(کامپوزیت) با لایه داخلی ، آستر پلی اتیلن و غیرقابل نفوذ در مقابل چربی و رطوبت با اوزان 25-20 کیلوگرمی
نگهداری در جای خشک و خنک (کمتر از 25 درجه سانتی گراد)
مدت نگهداری از زمان تولید 24 ماه
رديف | ویژگی | واحد سنجش | محدوده قابل قبول | |
کمینه | بیشینه | |||
1 | رطوبت | درصد وزنی | حداکثر 4 | |
2 | پروتئین | درصد | 32 | 34 |
3 | چربی | درصد وزنی/ وزنی | – | 1/5 |
4 | اسیدیته | درصد | – | 0/15 |
5 | لاکتوز | درصد | 45 | 55 |
6 | خاکستر | درصد | 7/6 | 8/2 |
7 | ذرات سوخته | میلی گرم درصدگرم | دیسک A | |
8 | بیشینه اندیس حلالیت | میلی لیتر | حداکثر 1 | |
9 | اشریشیاکلای | Mpn/gr | منفی | |
10 | کلی فرم ها | Mpn/gr | منفی | |
11 | شمارش کلی میکروارگانیسم ها | Cfu/gr | حداکثر 30000 | |
12 | استافیلوکوکوس ارئوس کوآگولاز مثبت | Mpn/gr | منفی |