پروژه افزایش ظرفیت خامه

پروژه افزایش ظرفیت خامه

پروژه افزایش ظرفیت خامه

در تولید خامه در کارخانه، بخشی از خامه جدا شده در سپراتور برای استاندارد کردن شیر و بقیه آن برای تولید انواع خامه و یا تولید کره حیوانی به کار میرود. خامه با چربی بالاتر از ۳۰ درصد تولید میشود سپس با افزودن شیر پس چرخ و یا شیر کامل، درصد چربی آن استاندارد میشود.

نظر خود را برای ما ارسال کنید



ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو



پروژه های ما



پروژه ششم
پروژه ششم
پروژه پروتئین وی
پروژه پروتئین وی