پروژه کازئینات

پروژه کازئینات

پروژه کازئینات

کازئین گونه‌ای پروتئین (فسفوپروتئین) است که در صنایع غذایی (به خاطر ارزش خوراکی و نیز عامل چسبندگی) و همچنین در پزشکی کاربرد دارد. نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است. برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بی‌چربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عمل‌آوری می‌کنند، کازئین شیر ته‌نشین می‌شود.

نظر خود را برای ما ارسال کنید



ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو



پروژه های ما